image image image
Welkom op onze website Welkom op onze website. Wij hopen u op deze manier nog beter van dienst te kunnen zijn.


 
Onze collega's Op ons kantoor in Oosterhout (Nb) staan wij voor u klaar om u bij het ondernemen terzijde te staan en u waarnodig nader te adviseren.

Ernst & Vingerhoed
Everdenberg 53
4902 TT Oosterhout
Meer dan alleen Administratie Uw administratie is het fundament van uw onderneming. Een goede boekhouding is van cruciaal belang voor het succes van een onderneming. Met een juiste en bijgewerkte administratie haalt u meer uit uw bedrijf, kunt u uw besluiten baseren op duidelijke en volledige cijfers en komt u niet plotseling voor verrassingen te staan.  

Ernst & Vingerhoed

Ernst & Vingerhoed is een administratie- en advieskantoor dat uw administratieve en fiscale zaken volledig uit handen neemt. Wij richten ons met name op het midden- en kleinbedrijf, maar wij verlenen ook diensten aan particulieren. Vanuit onze vestiging in Oosterhout (Nb) werken wij mee aan uw ondernemingssucces. Onze deskundigheid gecombineerd met een gezonde mate van pro-activiteit zorgt er voor de u extra tijd overhoudt om te ondernemen.

De ondernemer achter Ernst & Vingerhoed is Rogier Vingerhoed. Rogier heeft meer dan 20 jaar professionele ervaring op het gebied van accountancy, fiscale zaken en meer specifiek de ‘forensische accountancy’. Voordat hij toetrad tot Ernst & Vingerhoed werkte hij ondermeer bij twee ‘Big Four’ advieskantoren.

Wij staan voor u klaar om u bij het ondernemen terzijde te staan en u waarnodig nader te adviseren.